Скачать из Windows Phone Store
a a a a a a a

KinderKlinik (КиндерКлиник)

Современный, круглосуточный медицинский центр для детей; Вызов врача на дом
Отзывы
Написать отзыв
03 июля 2020 в 17:41
г. Киев, ул. Вышгородская, 45/2

Знайшли "свого" педіатра Брозднякова Наталя Василівна, вахівець, витримана, розмоав тільки по суті справи, в конфліктних ситуаціях вирішує питання професійно без емоцій. Ми їй довіряємо! Тепер звертаємось тільки в Кіндер Клінік. Загалом атмосфера приємна, заклад викликає довіру.

04 июня 2020 в 09:40
г. Киев, ул. Вышгородская, 45/2

Приватна клініка, але до пацієнтів ставляться як до людей, не намагаючись просто заробити. Фахівці обізнані (як на мене, не дуже обізнаного) та вічливі. Інтер'єр приємний, все нове. Туалет дуже чистий.
Коли доводиться витрачати гроші на здоровʼя, то краще це робити в якісному закладі, такому як Kinder Klinik.

14 мая 2020 в 16:45
г. Киев, ул. Вышгородская, 45/2

(Оригинал)
Приїжджаємо з далеку спеціально сюди. Робимо прививки. Все подобається - і відношення і ціни. Рекомендую лікаря Брозднякова Н.В.

16 февраля 2020 в 12:21
г. Киев, ул. Александра Мишуги, 2

Хочу залишити свій відгук про педіатра і він нажаль буде негативний!!! Потрапили ми на прийом, була проблема сухість шкіри, атоп.дерматит, прописувала різні мазі і купати зволожуючими засобами, трохи допомогло, але проблема поверталалась, тоді методом тика, визначила що в нас алергія на білок і замінила суміш на лікувальну (пептидну), результату це недало, почався жидкий стул, гази, болів живіт, ночами неспав, сказала ставити свічку нурофен наніч скільки буде потрібно, але це незавжди допомогало. В нас вже явний був дизбіоз, на що вона сказала, що в стільці немає слизу, отже все нормально і здавати аналіз на дизбіоз непотрібно, а порекомендувала звернутися до дерматолога! На цьому ми припинили з нею будь які консультації і взагалі з цією клінікою. Знайшли кваліфікованого педіатра, здали аналізи, виявилось у нас повна неперенос.лактози!!! З 4-8 міс.лікування було неправельним! Постраждав ЖКТ! Зараз нам 10 і ми почуваємось краще, але ще лікуємо!

26 января 2020 в 00:24
г. Киев, ул. Кахи Бендукидзе, 2, эт. 1

Чудовий лікар дерматолог Резніченко Олена. Близько місяця назад були в КІНДЕРКЛІНІК. Проколили вушка доці. Їй вже 14 років і вона сама цього захотіла. Добре, що таку послугу можна отримати в клініці. Повести дитину в якийсь салон краси чи тату, я не ризикнула. Процедуру нам провела лікар Резніченко Олена. Я від неї в захваті! Від виконання процедури, від наданих рекомендацій, від її комунікації зі мною і дитиною. Сережки діставались при нас зі спеціальної стерильної упаковки, яка відкривається лише один раз. Вибір сережок хороший як для маленьких так і для підлітків. Пробивали вуха спеціальним пристроєм. Дитина зовсім не відчула болі. Лікар розповіла як правильно доглядати за вушками. Прописала рідину, якою їх необхідно обробляти. Носимо сережки з задоволенням. Крім того лікар дала рекомендації по усуненню деяких дерматологічних проблем. Я навіть не підозрювала, що їх можна усунути і так просто. Чудовий лікар і клініка! Дуже рекомендую!

26 января 2020 в 00:23
г. Киев, ул. Кахи Бендукидзе, 2, эт. 1

Щиро вдячна педіатру Кіндерклінік - Броздняковій Наталії Василівні! Я в захваті від її професіоналізму. Сьогодні були у неї на прийомі з доцею (14 років). Дитина підхопила вірус, температура, кашель. Лікар детально провела огляд. Надзвичайно ретельно прослухала легені. Детально нас опитала. Дала чіткі рекомендації, розповіла як лікуватись і що робити далі. Відповідала на усі запитання. Дуже сподобалось як розмовляла з дитиною. Дуже рекомендую! Також великий плюс Кіндерклінік, що у клініки різні входи для здорових і хворих дітей. Ми були на окремому вході, в окремому кабінеті і не пересікалися зі здоровими дітками. Для мене також важливо, щоб моя дитина не заразила інших дітей. Клініці і її лікарям найвищий бал! Послуги на високому рівні!

27 декабря 2018 в 14:36
г. Киев, ул. Александра Мишуги, 2

Огромное спасибо Тернущак Наталье! Рада что попали с отитом к ней, получили лечение которое помогло! Администраторы очень вежливые и терпеливые к деткам! В клинике комфортно, не по-больничному

28 ноября 2018 в 14:53
г. Киев, ул. Кахи Бендукидзе, 2, эт. 1

Спасибо Светлане Васильевне за эффективное лечение гайморита у сына. Мы ходили к разным врачам, но рекомендации Светланы Васильевны оказались самыми успешными. В клинике очень уютно, приветливые администраторы!

20 ноября 2018 в 13:47
г. Киев, ул. Кахи Бендукидзе, 2, эт. 1

Марина Николаевна врач исключительный,умничка,добрая и очень спокойная.Обращались по вопросу вакцинации.Получили исчерпывающую информацию,график вакцинации ,рекомендации по всем лучшим вакцинам.Спасибо огромное,наконец мы нашли нашего врача)

26 сентября 2018 в 15:46
г. Киев, ул. Кахи Бендукидзе, 2, эт. 1

К ней меня направила моя гинеколог на консультацию. Наталья Геннадьевна быстро определила причину моих бед и назначила эффективное лечение. Даже моя гинеколог в шоке от быстрых результатов!

21 августа 2018 в 19:15
г. Киев, ул. Кахи Бендукидзе, 2, эт. 1

Прекрасное отношение к пациенту: внимательное и деликатное. Исследование щитовидки меня полностью устроило, врач обратила внимание на все особенности, дала детальные и четкие консультации, настроила на позитивное отношение к проблеме и положительную динамику лечения. С Оксаной Валентиновной приятно иметь дело, буду записываться на прием теперь только к ней.

08 августа 2018 в 09:46
г. Киев, ул. Кахи Бендукидзе, 2, эт. 1

Спасибо Марине Николаевне за внимательность и рекомендации! Мало таких хороших специалистов, и дочке очень повезло с педиатром! Хорошо, что мы нашли вас еще до годика. Теперь доверяю только Марине Николаевне!

02 августа 2018 в 22:38
г. Киев, ул. Кахи Бендукидзе, 2, эт. 1

В выходные у сына появилась странная сыпь, мы очень испугались. Знакомые посоветовали этого врача. Мы попали к ней на приём, она осмотрела ребёнка с головы до ног, очень внимательно. Определила очаг воспаления и мы быстро справились с высыпаниями.

01 августа 2018 в 17:30
г. Киев, ул. Кахи Бендукидзе, 2, эт. 1

Очень благодарны Резниченко Елене Геннадиевне за ее профессионализм и очень внимательное отношение к нашей внучке Софии. Прекрасно, что есть такие врачи в такой замечательной клинике. Всем удачи и успехов.

29 июля 2018 в 05:29
г. Киев, ул. Кахи Бендукидзе, 2, эт. 1

Хороша нова клініка, відчувається, що зроблена для дітей! Ми сюди прийшли із іншої приватної клініки за лікарем, все подобається. Лікар Гіленко А.І мені і дитині подобається.

27 июля 2018 в 13:42
г. Киев, ул. Кахи Бендукидзе, 2, эт. 1

Пришли на приём, чтобы поставить прививку. Дочка очень боится уколов, но Анна Юрьевна так заговорила ее, что дочка даже не пикнула! Выходила из кабинета с улыбкой на лице) Теперь только к ней!

18 июля 2018 в 14:11
г. Киев, ул. Кахи Бендукидзе, 2, эт. 1

Конъюктивит замучил меня и моего ребенка, доктор рассказала как правильно проводить профилактику болезни и что делать при обострении. Назначила лечение, котрое помогло уже на следующий день.

14 июля 2018 в 10:49
г. Киев, ул. Кахи Бендукидзе, 2, эт. 1

Замечательный просто специалист, умеет ладить с детками, ему удалось очень быстро поставить диагноз, дал нам рекомендации как помочь ребенку, выписал лечение. Консультацией довольны, спасибо.

06 июля 2018 в 15:29
г. Киев, ул. Кахи Бендукидзе, 2, эт. 1

Осмотр был проведён мега тщательно, послушала сына со всех сторон! Заодно и меня проверила. Внимательно выслушала все жалобы и на основе полученных сведений назначила лечение.


Продолжая пользоваться ресурсом, вы соглашаетесь с условиями Политики обработки персональных данных.
cookies Этот сайт использует cookies
Мы используем файлы cookie для запоминания и анализа ваших предпочтений. Продолжая пользоваться сайтом, вы соглашаетесь на использование файлов cookie
Понятно